3 reasons to try Organic Store: Little Siberica

Helsinki, 15 degrees


Every breath is a giveaway dance between you and the plants.


If there's something my baby girl likes, it's taking baths. She's super cute in her little bathtub, and loves playing around in it with her bath toys. However, we are very careful in picking out what bathing products we use for her, because as you know, baby skin is very sensitive. Therefore, I was thrilled when I heard that the Finnish online store Organic Store wanted to collaborate with my blog. In this blog post I'll showcase the two bathing products that I picked out from Organic Store's Little Siberica line that we use for my baby girl's bath time, and share my personal three reasons for trying them out.

Jos tyttövauvaltani kysyttäisiin mistä hän eniten pitää, niin hän varmasti vastaisi, että kylpyhetkistä! Hän tekee sydämestäni sulaa joka kerta kun hän istuu omassa pienessä kylpyammessaan ja leikki kylpyleluillaan. Olemme sulhaseni kanssa kuitenkin olleet erittäin tarkkoja siitä, mitä tuotteita käytämme tyttäremme kylpyihin, koska kuten tiedät, vauvan iho on erittäin herkkä. Tästä syystä olin erittäin iloinen kun kuulin, että kotimainen nettikauppa nimeltään Organic Store halusi tehdä kanssani blogiyhteistyötä. Tässä blogikirjoituksessa esittelen kaksi vauvan kylpytuotetta, joita olen valinnut Organic Storen Little Siberica -valikoimasta. Näitä olemme kotona testanneet, ja jaankin kokemusteni perusteella kolme syytä kokeilla juuri näitä tuotteita.

Little Siberica belongs to Natura Siberica, the first Russian brand of organic high-quality cosmetics. Siberia is a unique region of Russia, where wildlife has remained unchanged for centuries. In order to survive in such harsh climatic conditions, Siberian herbs and plants synthesize protective active substances and possess strong anti-oxidant properties. Organic Store on the other hand is specialized in quality natural cosmetics for women, men and children.

Little Siberica -tuotteet kuuluvat Natura Siberica -tuoteperheeseen, joka on ensimmäinen venäläinen luonnonkosmetiikkamerkki. Kuten varmasti tiedät, niin Siperia on rauhoitettu alue Venäjällä, missä koskematon luonto on vuosisatoja säilynyt muuttumattomana. Paikalliset asukkaat ovat käyttäneet vuosikausia Siperian kasveja ja yrttejä luomalla ihmeaineita, jotka säilyttävät ihon nuoruuden ja kauneuden. Selviytyäkseen Taigan ankarissa olosuhteissa Siperian kasvillisuus pitää itsessään harvinaisia eteerisiä öljyjä, ravintoaineita sekä antioksidantteja. Tämän ansiosta kasveilla on ainutlaatuisia ominaisuuksia. Organic Store sen sijaan on erikoistunut laadukkaaseen luonnonkosmetiikkaan naisille, miehille sekä lapsille. Nettikauppa panostaa luonnollisuuteen ja luonnomukaisuuteen.

Baby Bath Gel / Vauvan kylpygeeli

The first product I picked out for my baby girl was Little Siberica's Baby Bath Gel with organic extracts of small-leaved lime and St.John's wort. It both cleanses the skin and prevents it from drying out (the organic extract of small-leaved lime prevents skin from flaking). The organic St. John’s wort has an anti-inflammatory and soothing effect.

Valitsin ensimmäiseksi testituotteeksi Little Siberican vauvan kylpygeelin, jossa on luomulehmusta ja mäkikuismaa. Mieto geeli sekä puhdistaa ihoa että estää ihoa kuivumasta (luomulehmusuute estää ihon hilseilyä). Luomumäkikuismauutteella on tulehdusvastainen ja rauhoittava vaikutus.

Baby Bath Foam / Vauvan kylpyvaahto

The second product we tried out with my baby girl was Little Siberica's Baby Bath Foam with organic extracts of mallow and sage. It's a fun product as it creates foam for a little one's bath time - my baby girl can't get enough of foam! Besides creating foam, it has both softening and hydrating qualities.

Toinen kokeilutuote oli Little Siberican vauvan kylpyvaahto, jossa on malvaa ja salviaa. Tyttövauvani mielestä tämä on hauska tuote, koska se vaahtoaa, ja hän rakastaa vaahtoa! Vaahtoamisominaisuuden lisäksi, se sekä pehmentää että kosteuttaa tyttöni ihoa. Tällä hetkellä Organic Storessa ei ole kyseistä tuotetta myynnissä, mutta sen sijaan nettikaupasta löytyy samantyyppinen tuote: Natura Siberica Little Siberica vauvan kylpyvaahto 170ml.

Source

So why try them? / Miksi kokeilla näitä tuotteita?

International awards / Palkittu luonnonkosmetiikka

Natura Siberica and its Little Siberica line has received a number of international awards, among them Best organic products for mothers and babies 2013 (London, UK, Natural & Organic products Europe).

Natura Siberica ja sen Little Siberica -tuotevalikoima on saanut monia kansainvälisiä palkintoja, mm. brittiläisen Paras luomutuote äideille ja vauvoille -palkinnon vuonna 2013 (Best organic products for mothers and babies 2013, London, UK, Natural & Organic products Europe).

Value for money / Vastinetta rahalle

I think the product size of these product is very good, considering their price (250ml/13,40€, 170ml/15,50€). They are also both plentiful products. For me, that's good value for money.

Mielestäni nämä tuotteet ovat hintansa nähden reilun kokoisia (250ml/13,40€, 170ml/15,50€). Ne ovat myös molemmat riittoisia tuotteita. Näin ollen, ostaessa voi olla varma, että saa vastinetta rahalle.

Result & scent / Jälki & tuoksu

The best thing with my baby girl taking a bath (besides her excitement) is that bathing has such a great effect on her skin. She always comes out softer than before. Concerning these two products, I tried both of them first on myself, before trying them on my daughter. I love their scent - the gel has an almost citrus kind of scent whereas the foam leaves the skin with a fresh honey like scent.

Ihaninta tyttäreni kylpyhetkissä on hänen riemunsa lisäksi se, että kylpemisellä on niin hyvä vaikutus hänen ihoonsa. Hän poistuu aina kylvystä pehmeämpänä kuin mitä oli aikaisemmin. Kokeilin näitä kahta tuotetta ensin itselläni, ennen kun kokeilin niitä tyttärelläni. Pidin molempien tuoksusta - geelillä on raikas sitruksinen tuoksu kun taas vaahdolla on pehmeä hunajainen tuoksu.


Do you have any favorite bath products? How have you found them? What do you appreciate the most in them?

Onko sinulla suosikkikylpytuotetta? Miten olet löytänyt sen? Mitä arvostat eniten kylpytuotteissa?

 

What's your opinion?

 1. The only thing I have to have is Head and Shoulders as my scalp is prone to dandruff

  ReplyDelete
  Replies
  1. I'm happy that you've found the best products for you!

   xxx
   E

   Delete

@elisabeth.rundlof