Perfect baby pants: Kiddow's Jumper

Helsinki, 7 degrees


Put your positive pants on.

Commercial collaboration: Kiddow / Kaupallinen yhteistyö: Kiddow

Since my baby girl turned six months in December, she has definitely reached a whole other level of energy. She's active all day long - every minute she's awake. This demands a lot of her clothing as she's now been creeping for a couple of months, and she's just started crawling as well. I was thrilled when I heard that Finnish clothing & interior brand Kiddow wanted to partner up with me on the blog because their grey jumper pants are in my opinion the perfect baby pants! They're harem pants, slim fit, and have adjustable suspenders. They come in pink, olive green, grey and black. My baby girl loves her pants as you already got a glimpse of in this earlier blog post - they're ideal to exercise with on e.g. her knit stool.

Joulukuusta lähtien, kun tyttövauvani täytti kuusi kuukautta, niin hänen energiatasonsa on ollut aivan omaa luokkaansa. Hän on koko päivän aktiivinen - joka ikinen minuutti kun hän on hereillä. Tämä aktiivisuus asettaa kovia vaatimuksia hänen vaatteilleen koska hän on ryöminyt nyt jo pari kuukautta ja on juuri oppinut myös konttaamaan. Olin innoissani kun kuulin, että kotimainen vaate- ja sisustusyritys nimeltään Kiddow halusi tehdä kanssani blogiyhteistyötä jumper -haaremihaalarin tiimoilta. Kiddown harmaa jumper -housuhaalari on nimittäin mielestäni täydellinen aktiiviselle vauvalle. Se on laadukas, kestävä ja mukava päällä. Haalari on kapeamallinen, ja siinä on säädettävät olkaimet. Haalarin saa myös vaaleanpunaisen, mustan ja oliivinvihreän värisenä. Tyttöni rakastaa haalaria kuten tässä aikaisemmassa blogikirjoituksessa jo näkyi - hän tykkää liikkua siinä ja harjoittelee usein siinä tukea vasten seisomista.

Kiddow was founded in 2014 when one of the founders was blessed with a baby boy. Suddenly, the world of children's clothing & interior became familiar and more interesting, and the rest is history.

Kiddow sai alkunsa vuonna 2014, kun yksi yrityksen perustajista sai itse pienen pojan. Yhtäkkiä lastenvaate- ja sisustusmaailma tuli tutuksi ja alkoi kiinnostamaan yhä enemmän. 


What are your favorite pair of pants? Why? What makes in your opinion the perfect pants?

Mitkä ovat sinun suosikkihoususi? Miksi? Mitkä yksityiskohdat ja erityispiirteet tekevät joistakin housuista parempia kuin muut?

 

What's your opinion?

 1. Your baby girl is really lovely and the nursery too! I looved these pictures, she is playing so nicely, she is so cute! Kiddow seems to b really nice and I loved her pants - overall :) Kids really need clothes that allow them to move comfortably and freely! Hope you have a lovely day!
  DenisesPlanet.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you, the nursery is a neverending project so it will for sure still change. Still looking for the right look, haha. And as I mentioned in an earlier post, the tent will probably move to our balcony in summertime.

   xxx
   E

   Delete

@elisabeth.rundlof